top of page
Bakgrunn_liggende_1 Background-7.png

Vår visjon

Vi i Glasspaper brenner for kunnskapsdeling.
Med Inspirasjonsdagene ønsker vi å inspirere til å lære mer om teknologi og ledelse.

Bakgrunn_liggende_1 Background-7.png

Vår historie

Glasspaper ble stiftet i 2000 som et e-læringsselskap. Glasspaper Learning er i dag Norges ledende kurs- og kompetanseleverandør. Selskapet har fått utallige utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt, blant annet har Microsoft kåret oss til det beste kurssenteret i Norge 8 år på rad.

 

Vi tilbyr markedets bredeste kurssortiment med kurs over hele Norge. Vi har over 10.000 kursdeltakere per år og sertifiserer over 4000 IT-profesjonelle hvert år. De fleste krevende miljøer i Norge har valgt Glasspaper Learning som primærleverandør.

 

Inspirasjonsdagene gir deg en utmerket mulighet til å lære mer om Glasspaper og ekspertisen vi tilbyr. Ved å bli med på webinarene våre vil du bygge en sterk forbindelse med oss og se hvordan vi kan hjelpe virksomheten din å blomstre. 

Med Inspirasjonsdagene kombinerer vi våre verdier (Innovasjon, Ærlighet, Kvalitet, Engasjement) i en herlig pakke av bransjeledende eksperter, varierte tema og fagområder, og praktiske tips og strategier for enhver jobbrolle. Helt gratis, fra der du befinner deg!

 

Vi ønsker å være foregående inspirasjon for de ulike bransjeområdene innen teknologi og ledelse. Vi streber etter å alltid være oppdatert på de nyeste teknologiene, lover, regelverk og beste praksis. Med dette forplikter vi oss til å levere kvalitet til enhver tid, i hvert ledd av våre utdanningsløp og formidlingskanaler. 

Våre ambisjoner

bottom of page