top of page
Bakground-web-green.png

Navigating the ITIL Framework: What's New in ITILv4 and What to Expect Ahead

Dato: 13. april 2023

Inspirasjonsdagene---instruktør---kvadrat_0000_Per-Øyvind-Arnesen---kvadrat.png

Nye lover pålegger virksomheter å jobbe aktivt med informasjonssikkerhet

Dato: 11. april 2023

Kl. 12.00-13.00

Med: Per Øyvind Arnesen

Språk: Norsk

Agenda

For å sikre bærekraftig styring av informasjonssikkerhet kommer EU nå til å stille krav til ledelsen om at de må ta et mer aktivt ansvar.

Både SAS og Lufthansa fikk nylig alvorlige problemer, som begge skyldes manglende kontroll over informasjonssikkerhet. Listen over slike hendelser er lang. De nye EU-direktivet NIS2 er Cyber-utgaven av GDPR, og vil lovpålegge at samfunnskritiske og virksomheter over en ennå ikke bestemt terskel jobber aktivt med informasjonssikkerhet. Forskjellen fra GDPR er at truslene det krever at du beskytter deg mot vil være enda mer skadelige. Arbeidet med dette vil ta tid, men er helt nødvendig - også for virksomheter som ikke blir rammet av det nye lovverket.

Arbeidet vil involvere mye, alt fra ressurser fra ledelsen, til opplæring, risikovurderinger, roller og tekniske tiltak. Noen har heldigvis tenkt før deg, slik at du ikke trenger å starte helt på nytt. I webinaret ser vi på hva du kan gjøre for å starte arbeidet allerede nå.

 

Hvem passer webinarene for?

  • Daglig leder, styremedlemmer, ledende roller i en virksomhet

  • Deg som lurer på hvor sikret din bedrift er for et alvorlig cyberangrep og hvordan håndtere det

  • Deg som har ansvar for håndtering av regulatoriske krav eller kundekrav med tanke på IT-sikkerhet, stabilitet og beredskap 

Meld deg på nedenfor

Er du klar til å bli inspirert av Per Øyvind?

bottom of page